< Till bloggens startsida

byebye

det känns så dåligt att inte skriva nåt men har verkligen inget att skriva om så det kommer nog inte hända nåt här på ett tag. som om nån ens läser de här. SUCK!!


A doll with button eyes



"Oh my twitchy, witchy girl. I think you are so nice. I give you bowls of porridge. I give you bowls of ice... cream.
I give you lots of kisses. I give you lots of hugs. But I never give you sandwiches with grease and worms and mung... beans."- Coraline


You can't fight the tumblr


skulls

Har shoppat idag, kände mig lite nere (shoppingterapi) så det blev två tröjor och ett halsband :) for sedan till mormor där vi åt och päronen kopplade in centraldamsugaren åt mormor. Körde sedan hem och höll på att frysa ihjäl, hade inte tänkt på att det blir kallt på kvällen :P Nu blir det en film och naturgodis!!
Tröjor 99 kr/st  halsband 129 kr - gina tricot

Hola Amigos

Idag blev det första moppeturen för i år och den bar av till stan! Hade tänkt köpa en bikini men hittade ingen jag gillade :( Har hur som helst just sett Beastly, en modern skönheten och odjuret och den var riktigt bra!
Nu blir det snart dags för sängen men först ska det läsas en bok!! PUSS!!!

Träning, oh yää!



Fail

Detta är baksidan av en bok som heter "Blodröd väg". FACEPALM!!! Det är märkligt att vissa författare inte ens kan skriva korrekt svenska -.- Det gör nästan lite ont i blodpumpen när man ser sånt här ;)

Må dina hårddiskar för evigt alltid krascha

Kom just in och sitter nu o värmer mig i en filt, mys! Har stekt slobben med familjen ute i solen och även tagit fram moppen men måste ju registrera den o så :)
Helgen spenderades i norrfjärden på stugan från torsdag till lördag och Elin kom dit på fredagen och sov över. På lördagen for vi till stan o köpte nästan ett kilo godis var, mådde dåligt bara av att titta på det! Har typ hälften kvar oxå ;D Ojojoj, måste nog fara o träna känner jag :P

tjululu


May the sun shine

Nu har jag skrivit mitt elevformulär om svenska talet som jag inte än har skrivit, go me!! Har även cyklat för första gången i år och det gick skakigt i början men sen lärde jag mig (igen, haha!)
Nu blir det bilder!!! :D
Åt på nodo med Linn, Lydia och Hanna :D
Var med Elin och Linnea i söndags o vi provade asgulliga glasögon,
gick sedan på promenad :)
OCH MITT PYTTELILLA GEVÄR SOM ÄR EN TÄNDARE!!! jag gillar den^^

Not good enough!!

Fick hem min klänning från Nelly idag och självklart så var det fel klänning i fel färg och fel storlek! Den skickas genast tillbaka! Helvete, ville ju ha min klänning ;(
Fel, fel, fel!!! Gör om, gör rätt!!

Life goes on

sitter o väntar på att klockan ska bli nog mycke så jag kan gå till bussen och är även jätte nervös!! Har typ precis börjat fatta nå av tekniken men orkar INTE prov, usch!! jaja, får väl hoppas att det går bra :)

Kom fyra i en skyttetävling i söndags så det blev ingen pokal men pappa köpte denna lilla saken åt mig!! Så frickin söt! (Det är en tändare)

RSS 2.0