< Till bloggens startsida

Festival

Igår såg jag Movits! och ikväll Amanda Jenssen och the Hives och det var så otroligt jävla kul att jag kan nästan dö lycklig nu! Har även träffat en massa härliga människor och hängt med folket i ung-tältet :D var lite osäker på om det var värt det med helgpass men såklart var det det!! Längtar dock sjukt mkt till imorgon också, Norlie & kkv och timbuktu plus hänga med ett asroligt gäng! 
Bilderna må suga men så går det när man bara har mobilen med sig!

One Piece

 
Ja, jag har blivit lite besatt av one piece så nu har jag ritat av Luffy några gånger x) fast den sista blev lite konstig  för det ser ut som att han inte har tänder men det har han!
 
Nu far jag vidare till pdol!! :D

hej (då)

Kom hem igår från en asbra vecka med elin på hennes mormors stuga! vi badade, var på phb, åt mjukglass och spelade vollyboll med känt och okänt folk :D Vi såg även Sofia då hon sjöng på talanggjakten i fredags och hon spöade skiten ur dom!! Hon var helt klart bäst och förtjänade vinsten!

Nu ska jag i alla fall till stugan och vara med familjen som man inte sett på en vecka! :)

I may be a girl but I can still kick your sorry ass!

På väg mot lule för att träffa Sanna och dom andra sommarjobbarna på ltu! Awesome!

The weekend

Spenderade helgen i kykstugan, gick på marknaden och var med Elin och Linnea. Vi klättrade i träd och såg film och det var verkligen en awesome helg! :D
tagen från Linneas blogg
kyrkmarknaden 490 kr
Glitter 100 kr
Bikbok 49 kr

Detta har alltså inhandlats förra veckan och helgen plus godis och pärlor och smyckestillbehör :D Spenderade lite över 1000 kr på kyrkmarknaden MEN JAG BRYR MIG INTE FÖR JAG E LYCKLIG NU!!!! XD

RSS 2.0