< Till bloggens startsida

ojdå

hihi, försov mig idag x) vaknade för typ en halvtimme sen men bestämde mig för att äta lunch hemma o göra lite matte oxå! Ska cykla iväg om ett tag o gå på dom två sista lektionerna iaf men fick ju en ordentlig sovmorgon :) haha, men nu ska jag fortsätta med pluggandet!

skorpär

Sitter o äter nyponsoppa med skorpor och kom då att tänka på hur jag stavade saker förr i tiden. Skorpor blev då alltså skorpär för mamma sa "stava det som det låter" :) jaja, idag SKA jag faktiskt plugga lite matte och samhälls men först ska jag äta upp min lunch o läsa en bok! :D

Känner att jag vill sitta framför en eld o värma fötterna!

.

blev så sur när jag cykla hem, så sur!! vet dock inte varför ;o men nu mååååste jag göra matte (fast de tänker jag inte)

really gave me a scare!

okej, mamma ringde till dom och sa att jag lämnat in papperna i god tid och de visa sig att DET HADE JAG GJORT men dom hade inte fört in det i systemet. Så dom suger inte lika mycket längre men jag tackade nej till ett otroligt bra jobb för det här (vilket var lite dumt av mig) så fatta chocken jag fick när jag öppna brevet!!

i helvete heller

Dom e ju fan inte friska!! Mitt sommarjobb har blivit tillsatt någon annan för att jag "inte svarat på erbjudan om feriearbete i utsatt tid" DET HAR JAG FAN VISST DET!!! jävla idioter

Idag ska det hända saker

yep, lång dag idag så jag ska lämna några sommarjobbs papper på nå kontor på hålet och sen blir det plugg resten av dagen men nu måste jag gå o ta mitt piller så att jag inte dör av min pollenallergi :D

stråberris

MUMS!! Gjorde chokladdoppade jordgubbar idag o fan vad gott det var!!!! firade i alla fall mors dag på stugan och hon fick två armband (som jag gjort själv), blommor och en router så nu kan jag sitta varsom helst i huset och blogga, tihi! nä, men det var trevligt o mormor hade en supergod rabarberpaj med sig :) sen tog jag en lång promenad och gick nästan hela vägen till campingen och såg en massa överkörda små huggormar på vägen, ish! nu blir det att sova sova sova säng säng säng, sova sova sova säng säng säng, SOVA SOVA SOVA SÄNG SÄNG SÄNG!!!

Summer feelings

Hade otroligt rolig kväll igår med grillning, kubb och skratt! Idag har jag varit på stan o köpt en klänning, lite skotillbehör och ett nytt nagellack :D
H&M 399 kr

Kicks 25 kr

Oh, poor me!

Min hals kliar, näsan rinner och jag har snart klöst ut ögonen. Hur mycket jag än må älska våren så HATAR JAG VÅREN!!! Kunde nästan inte andas i natt så jag fick ingen sömn och jag hade en hemsk huvudvärk, usch! har iaf tagit det lugnt idag och vilat upp mig så imorgon blir det skola :) plus att jag ska köpa skor oxå!! Oooh så roligt!

FUUUUUUUUUUUUUCK

Jag är den osmartaste personen EVER.

svar på tal

kommentar om Fail från lollopollo:
e du helt korkad eller!?? den boken är ju gammaldags! så det är ju inte konstigt att dom har skrivit så... idiot liksom. kan du inte läsa eller?? du kan ju inte själv fatta, så trög kan man ju inte vara... fjolla!! läs den!!!

hahaha, u mad?
Är detta seriöst den första kommentaren på ett halvår? Almost hurt my feelings there!
Såg boken i en bokhandel och tyckte helt enkelt inte om det. Författaren kanske har skrivit på det här sättet med mening och då tar jag tillbaka det jag skrev. Och nej. Jag tänker inte läsa den.

RSS 2.0