< Till bloggens startsida

Nytt år = En ny Elise

Wow, det året gick fort! Känns verkligen inte som att 2011 är över men nu börjar i alla fall ett nytt år med nya kompisar och nya saker att stressa upp sig över :)
2011 har varit ett händelserikt år att minnas; jag har tagit moppe körkort, haft österrikare här, skrivit nationella prov (som egentligen är dom bästa proven för man behöver nästan inte plugga alls), gått ut nian, haft en helt awesome sommar med kompisar, skräckfilmer och söta små utflykter, gått på pdol o sett Veronica Maggio, varit i England, börjat gymnasiet på den bästa linjen (teknik!), träffat nya kompisar, klippt mitt hår kort och sedan gjort en hårförlängning! Har självklart fyllt sexton och firat jul med familjen också :)
Ikväll blir det nyårsfirande med mamma o pappa och jag måste skriva en ordentlig lista på mina nyårslöften!
Finaste kompisarna!

Min nya fantastiska klass

kort hår...

långt hår :)

Gott nytt år allihop!! :D

Perhaps...

Perhaps one day I will know the meaning of life but until then I'll just have to settle with love<3

Red burning hair

Har inte gjort mycke idag förutom att gå på stan i två timmar o väntat på Elin om var hos frissan. När vi till slut träffades hade hon färgat nedre delen av håret rött (dip dye) och det blev hur snyggt som helst!! gick med henne i tjugo min kanske sen for jag hem med mamma som slutade då. Nu blir det hemlagad pizza, mums!!!

Fooled!!

Min kropp lurade mig just! Kände att jag behövde gäspa så jag öppnade munnen och påbörjade en gäsp men då nös jag istället!! Och klockan är halv fyra...jag+säng=SANT!!!!!!!
PUSS!!!

Love forever love is free


Ångest!!

Måste välja om jag ska köpa hårförlängning eller inte men kan verkligen inte bestämma mig!! Vill ha långt hår nu när det blir ett nytt år o så men då kommer jag bli tvungen att klara mig på 200 kr hela januari...har verkligen ångest! ;s
Köpa nytt eller göra det bästa av situationen med mitt korta hår??

Och så var den julen slut...

Ja, nu är det bara att kasta ut granen och plocka undan julpyntet! Okej kanske inte riktigt än men det känns lite tråkigt att julen ändå är över för det mesta. Fick finfina presenter igår, kläder, pengar, godis, bok, tidningar, smycken, en kopp, en hylla och smink :D Det firades hos mormor och jag var ju såklart den stilsäkra tomten ;P
Snart blir det kanske att gå ut o fota med Elin :) PUSS!!
Kavaj - H&M|Byxor - Vila|Linne - Vero Moda|Tomtemössa - Presenten

R.I.P.

Har varit på stan idag o handlat julklappar. Vid lunch fick vi veta att min farfar hade gått bort. orkar bara inte...saknar honom<3 Han var den bästa farfarn någonsin men nu får han återförenas med farmor.
Forever in our hearts and never forgotten <33


Bling bling mumie

Tenav dagen idag, det var kul i början men sen blev vi bara less och orkade inte mer...vi gav (typ) upp -_-
blir film snart med brorsan o några andra och imorgon blir det julklapps shopping med familjen :D ja, vi har konstiga traditioner, vi köper klappar till oss själva men det är dock awesome för jag får precis vad jag vill!! PUSS!!!

Vår bling bling mumie Pontus!!

Happiness in a box

Härlig måndag, fast ne. Bilen var helt insnöad när mamma skulle skjutsa mig till skolan så vi var tvugna att skotta å de tog ju bara 3 år! Sen hamna vi i aslång bilkö så jag kom för sent, tråkig tant (syven) kom å prata om våra inriktningsval så vi gick över tjugo minuter på fysiken som för övrigt var astråkig o jag fattade absolut noll av de han sa. På hålet gick vi ju till stan o de var iskallt o jag hade glömt mina vantar i bilen för de var blöta efter skottningen men som tur var så fick jag låna ett par av Linn :) men som pricken över i:et så har min rygg typ dödat mig hela dan, har ingen aning om vad jag har gjort. Kanske låg konstigt igår på skjutningen :/ jaja, ingen idé att grubbla över de för nu väntar sängen på mig!!
saknade verkligen sommaren idag!!

I'm like the sun. I shine even when you can't see me.

Chill dag allltså! bara historia och idrott sen sluta kl 12 :D skriver just nu engelska och käkar ipren för mitt huvud kommer antagligen snart att explodera :/ de var länge sen jag hade sån här svår huvudvärk men the show must go on! prov imorgon så ikväll blir det pluggaaaaa!! PUSS!


Fredagen

Halsband - Ur & Penn | Armband - Lindex | Ring - Glitter | klänning - Vila
Jag fick en balansplatta, pengar, spotify premium, "presentkort" på en kavaj, prydnads ängel och ett smyckesträd :)
Igår var jag med Elin o Linnea och åt tårta, såg film och så fick jag en låda med body butter, shower gel, bad salt o lite sånt, presentkort på glitter och en biobiljett (som linnea glömde hemma!)
Tack tjejjer!! :D


trött som fan!

har haft en superbra födelsedag och fått fina presenter!! imorgon kommer jag inte ha mycke att gör så då ska jag redigera bilder och förhppningsvis få ihop till en bild bomb! :D godnatt alla söta för nu ska jag gå o sova o imorgon ska jag vakna av mina nya väckarlampa!!
Juste, såg en skräckfilm ikväll oxå (eller i alla fall början på den)!
det såg ut lite såhär:
det börjar lite oskyldigt...
sen inser jag att det är en skräckis...
sen flippar jag ur lite...
och till slut ger jag upp! kan bara se skräckisar med Elin och Linnea för att Elin blir aldrig rädd och Linnea blir skräckslagen så fort någon stänger en dörr!! ;D

Mina nissar

Skriver engelska (gör nissebilder) med mina nissar!! <3


Sweet 16

Äntligen 16 år!!! :D

Why is the thing you want most the thing you can't have?

Heej alla fina läsare (ni är 3 st -.-)!! Jag är superglad för imorgon blir jag 16 år!!!! YAAAY!!!!! :D Hoppas verkligen att Lydde kommer ihåg för annars så måste jag nog säga det till henne några gånger till ;D
hur som helst, idag missa jag bussen så jag hann bara till svenskan o engelskan och på svenskan gjorde jag klart det jag ska säga om min kärlekslåt + analysen om två noveller och på engelskan strök jag under några meningar med en gul penna :D ja, det är sant. Jag ÄR duktig i skolan!! men nu ska jag platta mitt hår så att de e fint imorgon (för det är min födelsedaaaaag!!!) Ciao!!

like sand slipping through my fingers

kort skoldag idag, gick bara till 11.55 sen for jag på stan o brände pengar :D
Det blev en svart klänning som jag ska ha på fredag kväll och ett halsband, armband och en ring :)
Köpte även julklappar till pappa och kim när jag ändå höll på!
När jag skulle hem träffa jag Elin så vi pratade om saker o sånt på bussen o sen när jag gick från bussen o skulle upp för våran kulle så halkade jag så nu kan jag nästan inte gå!! Sen när jag lyckats krypa upp för kullen så såg jag en stor fet buss stå framför vårt hus (!) lite förvånad blev man ju :P det var nån kompis till pappa som kör buss o han hade typ stannat till här ett tag efter jobbet. Nu ska jag skriva svenska o sen göra mat! just de, bilder på de jag har köpt kommer nog imorgon, pappa har system kameran med sig o mobilbilder suger fett!! PUSS!!


Vad gör Elise när hon har tråkigt och inte kan sova??
Jo, hon tar asgulliga bilder på sig sälv! Fan, jag är lättroad alltså xD

Två Kärleksdikter

sitter på svenskan och renskriver min analys av två dikter...det suger.
har jävligt ont i huvudet och är meeeeegatrött men nu ska jag sluta gnälla och fortsätta med min anlys av två noveller! PUSS!! ;*

Morning light

Godmorgon!! Jag har inte sovit ett skit inatt men who cares lixom? Långdag idag men jag laddar upp med lite glögg nu innan mamma ska skjutsa mig till skolan ;D hursom helst, igår städade jag, kollade upp lite saker jag vill ha på min födelsedag, skrek på min dator i en timme för att den inte gjorde som jag ville och sen for jag på skyttet men det gick dåligt :( första gången jag körde med magasin och hylsan fastade typ efter varje skott, asjobbigt -.- Men nu måste jag börja göra mig klar o fara så hejjs!!


så jävla snygga jag vill ha dom!!!!

Real Steel

Har just sett Real steal, den var ganska awesome och nu tänker jag gå o ta en dusch. PUSS!!

I'm a sleepyhead

Vaknade 14.30 idag och fixade håret lite och upptäckte sedan att jag inte har nåt att göra förens kl 9 ikväll då jag ska på bio. Så då blir det väl att skriva samhälls, dricka julmust och kanske gå till ica o köpa naturgodis till filmen ikväll :)
en av dom bästa sakerna med julen! :D

Today's news

Jaha, då har man en ny blogg tack vare Linn!! Inte särskilt fin just nu men har tänk be min fina kompis Elin hjälpa mig med header och design och förhoppningsvis så hjälper hon mig :) eller så är hon jobbig och vägrar göra det xP
Men nu blir det att skriva samhälls och äta lasagne och vänta tills min brorsa kommer kring åtta ikväll :D
Puss sötiisar! :*

chacha bloggen

Tjenis penis linnsiis här!
eee eller elise har startat en ny blogg och jag tycker att alla ska läsa den, så coolt!
Nu ska jag skriva vidare på presentationen om tomtenissarna, chacha pussis sötisar!!! :*:*:*:*:*:*:*

RSS 2.0